Poštovane,
Poštovani,

Nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju vezanu uz Corona virus (Covid-19) te prateći preporuke, kao društveno odgovorni zdravstveni djelatnici, čiji je trenutni primarni cilj borba s Corona virusom, organizacijski odbor 19. konferencije medicinskih sestara i tehničara i 5. konferencije zdravstvenih profesija Global Nursing and Health Care 2 donio je odluku i odgodio konferenciju.

 

U ovom trenutku naš primarni cilj je zdravlje naših sudionika, pozvanih predavača, partnera i sugrađana.

Novi datum održavanja konferencije u hotelima grupacije Amadria Park u Opatiji javiti ćemo Vam naknadno.

 

Dodatne obavijesti:

VAŠA REGISTRACIJA: Ako je Vaša registracija već potvrđena/plaćena, mi automatski smatramo da je potvrđena za novi datum. Ukoliko nećete biti u mogućnosti prisustvovati Konferenciji, molimo Vas javite nam se na e-mail: konferencija.zvu@bantours.hr.

VAŠ RAD: Ukoliko je Vaš rad prihvaćen, mi automatski smatramo da je prihvaćen za Konferenciji tako da radove ne morate nanovo prijavljivati. Ukoliko nećete biti u mogućnosti prisustvovati Konferenciji ili trebate neku dodatnu informaciju, molimo Vas javite nam se na e-mail: opatija2020@zvu.hr.

POZVANI PREDAVAČI: Ukoliko ste pozvani predavač, podrazumijevamo da ste i dalje pozvani predavač na Konferenciji. Ukoliko nećete biti u mogućnosti prisustvovati Konferenciji, molimo Vas javite nam se na e-mail: opatija2020@zvu.hr.

HOTELSKI SMJEŠTAJ: Ukoliko ste rezervirali hotelski smještaj putem službene agencije Konferencije Ban TOURS, Vaša rezervacija će automatski biti raspoređena na nove datume sukladno odabranom broju noćenja. Ukoliko nećete biti u mogućnosti prisustvovati Konferenciji ili trebate neku promjenu u smještaju, molimo Vas javite nam se na e-mail: konferencija.zvu@bantours.hr.

 

Zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i ispričavamo se ukoliko smo Vam ovom odlukom stvorili neugodnost.

 

Srdačan pozdrav
Predsjedavajući organizacijskog odbora

Prof.dr.sc. Krešimir Rotim
Doc.dr.sc. Snježana Čukljek

Poštovane/i,

 

velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 19. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 5. konferenciju zdravstvenih profesija Global Nursing and Health Care koja se održava u Amadria Park kongresnom centru u Opatiji.

Prateći aktualne trendove u sustavu zdravstva i obrazovanju zdravstvenih profesionalca te u skladu s prioritetima iz područja zdravstva tijekom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europe teme ovogodišnje konferencije su:

  • Skrb za osobe starije životne dobi
  • Interdisciplinarna skrb za transplantiranog pacijenta
  • Holistički pristup u zbrinjavanju onkološkog pacijenta
  • Nove tehnologije i inovacije u zdravstvenoj skrbi
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalaca.

I ovogodišnja devetnaesta konferencija po redu biti će mjesto razmjena znanja i iskustava medicinskih sestra, fizioterapeuta, radnih terapeuta, sanitarnih inženjera, prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, radioloških tehnologa o aktualnim temama iz sustava zdravstva i obrazovanja zdravstvenih radnika. Eminentni stručnjaci iz sustava obrazovanja i zdravstva doprinijeti će radu konferencije kroz plenarna predavanja i panel diskusije vezane uz glavne teme konferencije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 19. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 5. konferenciji zdravstvenih profesija Global Nursing and Health Care!

 

                                                                                                                              Predsjedavajući Organizacijskog odbora

Prof.dr.sc. Krešimir Rotim
Doc.dr.sc. Snježana Čukljek

Teme konferencije

 

  • Skrb za osobe starije životne dobi

Zdravo/aktivno starenje
Interdisciplinarni pristup u zaštiti zdravlja starijih osoba
Skrb za osobe starije životne dobi
Ozljede središnjeg živčanog sustava u starijoj dobi

 

  • Interdisciplinarna skrb za transplantiranog pacijenta

Priprema pacijenta za transplantacijski postupak
Skrb za pacijenta u poslije transplantacijskom razdoblju

 

  • Holistički pristup u zbrinjavanju onkološkog pacijenta

Kvaliteta života onkoloških pacijenata
Suvremene metode liječenja
Rano otkrivanje malignih bolesti

 

  • Nove tehnologije i inovacije u zdravstvenoj skrbi
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalaca